Trivia quizzes at JA Games

Search this site

Custom Search

Path = Home : Trivia Quizzes : Sports Trivia Quiz - 1

Sports Trivia Quiz - 1

Test your knowledge of various sports by answering these 10 trivia questions about sport. Choose which of the 3 answers is correct.


Question 1: Which American sport was Babe Ruth famous for playing?

Answer 1: American Football
Answer 2: Baseball
Answer 3: Basketball


Question 2: In a game of croquet waht is used to hit the ball?

Answer 1: Racquet
Answer 2: Bat
Answer 3: Mallet


Question 3: Which game is played on a diamond?

Answer 1: Baseball
Answer 2: Basketball
Answer 3: Ice Hockey


Question 4: Which city hosted the 1956 Summer Olympic Games?

Answer 1: Miami
Answer 2: Milan
Answer 3: Melbourne


Question 5: What type of vehicles race in the Indianapolis 500?

Answer 1: Cars
Answer 2: Motorbikes
Answer 3: Trucks


Question 6: In a snooker game, how many red balls are there?

Answer 1: 13
Answer 2: 15
Answer 3: 17


Question 7: In which sport is the Wightman Cup competed for?

Answer 1: Golf
Answer 2: Show Jumping
Answer 3: Tennis


Question 8: Which city are the 'Rams' American Football team from?

Answer 1: Chicago
Answer 2: Houston
Answer 3: Los Angeles


Question 9: How many players are there in an American Football team?

Answer 1: 10
Answer 2: 11
Answer 3: 15


Question 10: How many holes are there in a ten pin bowling ball?

Answer 1: 2
Answer 2: 3
Answer 3: 5











 

 

Main Menu


Search This Site

Custom Search

Online Stores


Miscellaneous